Adaugă în coș
Reduceri!

Cheie combinata pentru alternator – 2209

Prețul inițial a fost: 72,87 lei.Prețul curent este: 47,37 lei.

-35%
  • Cele doua parti ale cheii pentru alternator permit o demontare usoara si o montare a acestuia pe suport precum si demontarea acestuia pentru reparare.Alternatorul este blocat cu un profil XZN multispline interior simultan, suportul retine surubul pe ax realizand eliberarea sau strangerea acestuia.Scula este disponibila cu patrat de 1/2″ cu profil ZXN-M10 bit si patrat d e1/2″ cu TX 50 Bit
Cheie combinata pentru alternator - 2209 72,87 lei Prețul inițial a fost: 72,87 lei.47,37 leiPrețul curent este: 47,37 lei.
  • Posibilitate de returnare în 14 zile
  • Expediere în aceeași zi la comenzile matinale
  • Demontare și montare ușoară a alternatorului: Cele două părți ale cheii pentru alternator facilitează procesul de demontare și montare a acestuia pe suport sau în sistemul de propulsie al vehiculului. Acest aspect permite un acces simplificat pentru repararea alternatorului.
  • Blocare eficientă: Alternatorul este blocat cu un profil XZN multispline interior, oferind o fixare sigură și stabilă. Acest profil XZN multispline interior asigură o acțiune de strângere precisă și uniformă.
  • Suport pentru surub: Suportul cheii reține surubul pe ax, ceea ce permite eliberarea sau strângerea acestuia cu ușurință. Acest aspect este esențial pentru manipularea eficientă a suruburilor și a altor componente legate de alternator.
  • Compatibilitate și opțiuni variate: Scula este disponibilă cu patrat de 1/2″ cu profil ZXN-M10 bit și patrat de 1/2″ cu TX 50 Bit, oferind utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor lor specifice de întreținere și reparații auto.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cheie combinata pentru alternator – 2209”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *