Cos de Cumparaturi

Contactează-ne: 0744 526 329

excelența în fiecare uneltă, perfecțiune în fiecare lucrare

Trimite un email: office@sculetm.ro

Termeni și condiții

Conditii generale de cumparare si livrare

Clientul nostru este rugat ca inainte de a face o comanda pe site-ul nostru www.sculetm.ro pentru a lua la cunostinta termenii, condiţiile de cumpărare si modalitaţile de plată , sa citeasca cu atentie conditiile generale de cumparare si livrare afisate mai jos.

Datele vanzatorului :

–       Numele societatii : SC ENERSIS SRL

–       Sediul social: Str. Tudor Vladimirescu nr. 48 Dumbravita jud.Timis

–       CUI: RO 14516916

–       Reg. Com.: J35/351/2002

–       Cont bancar : RO57MIRO 0000408576580301

–       Banca : ProCredit Bank Timisoara

–       Telefon : 00 40 256 211 520

–       E-mail : office@sculetm.ro

 

1)    Modalitaţi de comandă

–       Comenzile se plaseaza accesand site-ul nostru www.sculetm.ro .

–       Fiecare client recunoaste si accepta termenii, conditiile de cumparare si modalitatile de plata in momentul plasarii comenzii in magazinul on-line www.sculetm.ro .

–       Programul de lucru al SC ENERSIS SRL este de luni pana vineri de la 08,00 – 16,00 si sambata pana la ora 12,00 . Comenzile se preiau pana la ora 14,00 de luni pana vineri, respectiv pana la 11,00 sambata .

–       Comanda se plasează on-line pe adresa magazinului www.sculetm.ro  sau printr-o scrisoare (e-mail) pe adresa office@ sculetm.ro  .

–       Aceasta scrisoare trebuie sa contina :

o   numele clientului,

o   adresa de livrare si cea de domiciliu (daca este cazul),

o   produsul(produsele) şi cantitatea dorita

o   adresa de e-mail si un număr de telefon valabil .

–       In cazul unui client persoana juridica se vor completa si datele de identificare necesare (CUI, Nr.Reg.Comertului, IBAN, Banca,) emiterii facturii .

–       Comenzile prin www.sculetm.ro  sunt confirmate automat printr-un e-mail de acceptare a comenzii . Această înştiinţare este expediată şi în cazul în care produsul(ele) comandat este sau nu în stoc.

2)    Conditii de cumpărare şi livrare :

–       Oricine poate preda o comanda către ENERSIS SRL în cazul în care a citit şi a înţeles acest regulament.

–       Cumpărăturile de la ENERSIS SRL se pot efectua prin Internet la adresa www.sculetm.ro sau prin e-mail la adresa office@sculetm.ro. Comenzile trimise prin fax sau în scrisoare obişnuită nu vor fi prelucrate.

3)    Informatii privitoare la livrare , costuri si termene de livrare

–       Transportul produselor comandate de la este făcută de către SC Fan Curier Express SRL.

–       Costul de expediere sunt plătite de către client

–       Tarifele practicate :

Ø  Expeditii in tara :

·         Plicuri ………………………………    11,50 lei

·         Colete : – primul kg ………………  12,15 lei

–   Fiecare kg.suplimentar    0,75 lei

–   Km suplimentar ……….   0,80 lei

Km.suplimentar se calculeaza in cazul expedierii in alte localitati decat cele cuprinse in lista in care SC FAN COURIER EXPRES are colaboratori . Pentru vizualizare click aici.

Ø  Expeditii loco :

·         Plicuri …………………………….     8,00 lei

·         Colete : – primul kg ……………..   10,00 lei

–    Fiecare kg.suplimentar    0,75 lei

In cazul expedierilor loco la solicitarea clientului comanda se poate ridica si de la punctul de lucru al SC ENERSIS SRL din Dumbravita str.Tudor Vladimirescu nr.48 jud.Timis .

–       Pentru comenzile din afara ţării nu sunt valabile aceste tarife. În cazul comenzilor de acest gen vă rugăm să contactaţi firma printr-o scrisoare trimisă la office@superscule.ro. Cheltuielile de transport vor fi calculate special pentru comanda respectivă.

–       Termenul de livrare este în mod normal în 2-3 zile lucrătoare, in anumite cazuri această perioadă poate fi mai scurtă sau mai lungă. Firma ENERSIS  SRL nu acceptă si raspunde in nici un fel la reclamaţii privitoare la serviciile companiei SC Fan Curier Express SRL .

–       Daca clientul doreşte să renunţe la comandă pe motivul că acesta va sosi prea târziu trebuie să anunte acest fapt în scris sau telefonic societatea ENERSIS SRL.

–       Pentru întârzieri de transport sau orice alte probleme legate de transport  SC ENERSIS SRL nu îşi asumă nici un fel de răspundere şi nu poate fi trasa la răspundere sau obligata la plata daunelor.

4)     Modalitati de plata a produselor comandate

–       Plata produselor comandate prin www.sculetm.ro  se efectuează prin ramburs. Contravaloarea produselor este achitată de fiecare dată la agentul Fan Curier Express.

–       Clientul poate plati in avans contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport. Marfa va fi expediata dupa confirmarea intrarii banilor in conturile firmei. Ca urmare a comenzii, clientul va primi pe e-mail o factura proforma, care va contine suma ce trebuie platita. Plata se poate face prin virament in contul firmei, cu specificarea numarului facturii proforme.

Detalii cont, pentru plata prin virament:
ENERSIS SRL
CUI: RO 14516916
Reg. Com.: J35/351/2002
Sediul social: Str. Tudor Vladimirescu nr.48 jud.Timis
IBAN: RO57MIRO 0000408576580301
Banca: ProCredit Bank Timisoara

5)    Produsele oferite la vanzare

–       SC ENERSIS SRL comercializează produse de calitatea I., produse care deţin certificate CE. Deasemenea produsele au  diferite intervale de garanţie.

–       Informaţii detaliate referitoare la fiecare produs găsiţi pe pagina dedicată produsului respective. Pentru erorile de tipar sau poze firma ENERSIS SRL. nu îşi asumă nici o răspundere.

–       Preţurile produselor conţin TVA, dar nu conţin costurile de transport. Daca pretul afisat pe site este 0 lei, clientul trebuie sa verifice telefonic  la  unul din numerele de telefon : 0256 211 520 sau 0744 68 77 41-2  sau printr-un email la office@sculetm.ro preţul de comercializare al produsului restectiv. Nu se i-au în considerare comenzile cu preţul de vanzare o lei .

–       SC ENERSIS SRL îşi rezerva dreptul de a schimba preţul produselor. Orice schimbare de informaţie, preţ, produs etc. este valabil din momentul postării acesteia pe pagina de web .

–       Produsele din orice promoţie sunt disponibile la preţul respectiv doar în limita stocului.

–       În cazul unei reparatii garantiale SC ENERSIS SRL va rezolva cazul daca clientul deţine factura emisă pe numele lui si certificatul de garantie.

                6) Renuntarea la cumparaturi

–       In cazul in care clentul se hotaraste sa renunte la comanda dupa ce i s-a livrat comanda clientul are posibilitatea de a returna produsul cumpărat, nedesfăcut în termen de 10 zile lucrătoare. Daca  produsul nu este în starea originală, a fost folosit, zgâriat etc. SC ENERSIS SRL nu este obligata să reprimească produsul respective şi să returneze contravaloarea ei. In acest caz  produsele uzate se vor retrimite clientului pe cheltuiala lui.

–       La momentul revenirii produsul trebuie să fie în starea originală.

–       Totodată clientul are obligaţia de a transmite prin scris o înştiinţare la adresa office@superscule.ro si de a suporta costurile de returnare .

–       În cazul în care clientul renunţă la produs în condiţiile de mai sus, SC ENERSIS SRL este obligata ca în termen de 30 de zile de la revenirea produsului să returneze contravaloarea acestuia .

–       SC ENERSIS SRL este obligată să returneze contravaloarea produselor doar în cazul în care acesta este intact şi nu prezintă nici un semn de distrugere. Distrugerea parţială sau totală a produsului comandat în timpul transportului nu este de competenţa firmei SC ENERSIS SRL.

–       Clienţii care nu respectă instrucţiunile de folosire a produsului nu au posibilitatea de a cere nici un fel de despăgubire din partea SC ENERSIS SRL.

                7) Alte condiţii :

–       SC ENERSIS SRL presupune că clienţii on-line www.sculetm.ro cunosc detaliile şi limitele conexiunii la Internet. Singurul responsabil pentru cumpărăturile efectuate în magazinul on-line www.sculetm.ro este clientul.

–       Clienţii sunt rugaţi să folosească programe specifice pentru a-şi proteja datele din calculator.

–       SC ENERSIS SRL prin www.sculetm.ro nu poate fi trasa la răspundere pentru cauze vis maior sau alte evenimente care nu depind de firmă.

–       SC ENERSIS SRL nu este responsabilă în nici un caz pentru urmatoarele:

·         orice fel de problemă pe liniile de comunicaţie în timpul ce utilizatorul este conectat la magazin;

·         orice fel de transmisie/recepţie de date, informaţii prin Internet ;

·         orice fel de problemă tehnică în urma căreia cumpărăturile din magazinul on-line www.sculetm.ro nu este disponibil total sau parţial;

·         pierderea, distrugerea totala sau parţială a scrisorilor de orice fel, inclusiv pierderilor de date;

·         funcţionarea defectuoasă a unor sau mai multe softuri ;

·         orice eroare de program, greşeală tehnică sau evenimente neobişnuite.

–       SC ENERSIS SRL nu este responsabilă direct sau indirect pentru orice fel de pagubă/cost privitoare la conectarea către magazinul on-line www.sculetm.ro .

–       SC ENERSIS SRL prin www.sculetm.ro are dreptul de a schimba fără nici o înştiinţare prealabilă condiţiile de cumpărare, regulile de utilizare precum şi întreaga pagina web. Societatea nu poate fi trasă la răspundere în asemenea cazuri.

–       Orice schimbare de informaţie, preţ, produs etc. este valabilă din momentul postării acesteia pe pagina de web.

–       Orice persoană care nu este de acord cu condiţiile de cumpărare este rugat să părăsească pagina.

–       Orice utilizator al paginii de web www.sculetm.ro are dreptul de a verifica, modifica, etc. datele stocate despre el.

–       SC ENERSIS SRL are dreptul de a da în judecată orice persoană suspectă de înşelăciune sau alte acte asemănătoare. Firma nu poate fi trasa la răspundere pentru nici o faptă ilegală comisă de o terţă parte în defavoarea clientului.

–       În cazul în care regulile descrise mai sus sunt încălcate de către un client, el va fi exclus din sistem, date vor fi şterse împreună cu comenzile predate. Persoana respectivă nu are dreptul la recurs.

–       În cazul în care clientul nu preia la rând de două ori coletul trimis, după înştiinţare el va fi exclus din lista clienţilor şi comanda va fi ştearsă.

                8) Protectia datelor personale:

–       S.C. ENERSIS S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 0011851/2013 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de clienti, pentru emiterea facturii si livrarea produselor comandate .

–       In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor catre clientii sai.

–       Prin comenzile pe care clientul le realizeaza consultand ofertele noastre isi  da acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa fie prelucrate de catre S.C. ENERSIS  S.R.L.

–       S.C. ENERSIS S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. ENERSIS S.R.L. , Str. Tudor Vladimirescu nr.48 307160 DUMBRAVITA  JUD.TIMIS

Livrare in 2 zile

la toate produsele din stoc

Disponibilitate

pentru comenzi si asistenta

Garantie Producator

inregistrare produs

Produse Originale

import UE

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

Atunci când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați aici serviciile personale de cookie-uri.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services